Ümraniye Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : .
WEB https://umraniyehem.meb.k12.tr
Adres : Ihlamurkuyu M. İstiklal C. Karakol S.No2 D Blok ÜMRANİYE/İSTANBUL
VİZYON : Hayat Boyu Öğrenme sürecinde her yaş grubuna eğitim veren, mesleki beceri kazandıran, iktisadi, sosyal ve kültürel kazanım sağlayan bir kurum olmaktır.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,mesleki bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan,milli kültür değerlerini tanıtan,geliştiren,benimseten, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, hak ve sorumluluklarını bilen,ihtiyaç duyduğu bilgi ve becerileri öğrenen,üreten,eleştiren, istihdama katılan nitelikli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :A TİPİ TAM GÜN TAM YIL EĞİTİM
Saatler : 09.00-12.30 13.00-16.00 18.00-21.10
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer- doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Üsküdar-Çekmeköy metrosuyla Altınşehir durağında inilerek, Ihlamurkuyu mahallesinden geçen otobüs ve minibüs hatlarıyla
Yerleşim Yeri : Ihlamurkuyu mahallesinde Mediha Tansel Ortaokulu ile Eczacı neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi arasında
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :